Teater - Aldwych Theatre i London

Aldwych Theatre finner du lokalisert i Aldwych ved City of Westminster. Teateret åpnet dørene for første gang den 23 desember 1905. Siden den gang har teateret opparbeidet seg en over hundre års lang historie. Historien sier også at Aldwych er et av teatrene i London som regnes for å være hjemsøkt. Teateret har opp gjennom årene hatt kjente forestillinger som blant annet Fame og Whistle Down The Wind på menyen. Nå er det imidlertid den britiske versjonen av Dirty Dancing som er oppsatt på Aldwych Theatre.


Aldwych Theatre i LondonFoto: Edward


Sitteplasser på Aldwych Theatre

Teateret har 1200 sitteplasser fordelt på tre nivåer. De tre nivåene kalles Stalls, Grand Circle og Dress Circle. Rad B til H på Stalls og rad A til E på Dress Circle regnes for å være blant teaterets aller beste sitteplasser.

Dirty Dancing

For øyeblikket er det Dirty Dancing som er satt opp på Aldwych Theatre. Musikalen er basert på filmen Dirty Dancing og er blitt en av Londons mest populære musikaler. Handlingen er noe omskrevet, men de viktigste øyeblikkene fra filmen vil du gjenkjenne. Du får også et gjenblikk med alle de kjente låtene fra filmen, samt noen nye. Det er imidlertid rift om billetter så det kan være lurt å forhåndsbestille disse før du reiser til London. Du kan forhåndsbestille billetter til Dirty Dancing via Reisefeber sine nettsider.Bestill Musikalbilletter
via Reisefeber

We will rock you

We Will Rock You
Dominion TheatreDirty Dancing

Dirty Dancing
Aldwych TheatrePhntom of the Opera

Phantom of The Opera
Her Majesty's Theatre