Shopping - Bond Street i London

Bond Street i West End området er kjent som en av de virkelige store handlegatene i London. Helt siden 1800 - tallet har denne gaten vært kjent for sine fasjonable forretninger. Gaten er fremdeles kjent for å ha en lang rekke luksuriøse forretninger som ligger i det øvre prissjiktet. Det kan derfor være greit å ha en solid reisekasse om en tenker å shoppe her.Bond Street i LondonBond Street. Foto: Dickbauch (CC BY-SA 3.0)

Butikkutvalg i Bond Street

Bond Street oser av luksus. Bond Street innholder tolv kunstgallleri. Herunder ligger blant annet Sothebys, Mallett og Spencer House.

Du vil også finne et femtitalls anerkjente moteforretninger representert i gaten. Gucci, Hugo Boss, Prada, Ralph Lauren, Louis Vuitton, Calvin Klein, Chanel, Diesel, Dolce & Gabbana, Christian Dior og Mulberry er blant motemerkene som er representert i Bond Street.

Gaten innholder selvfølgelig også en rekke på omlag 30 luksuriøse juvelforretninger som Rolex, De Beers og Tiffany & co.

I tillegg til disse vil du også finne en del restauranter, barer lokalisert i Bond Street. Gaten har også plass til 12 hoteller, deriblant finner du The Ritz london og The Dorchester.