Shopping - Covent Garden i London

Covent Garden er et velkjent shoppingområde i London. Det ligger lokalisert i østkanten av West End. Området har i en rekke år tiltrukket seg byens turister såvel som lokalbefolkning. Noe av grunnen er nok det store mangfoldet av butikker du vil finne lokalisert her. I Covent Garden regnes Neals Street, Earlham Street, Covent Garden Piazza og Long Acre for å være blant områdets beste for shopping.Covent Garden i LondonCovent Garden. Foto: C. Ford (CC BY 1.0)

Butikkutvalg i Covent Garden

Covent Garden er kjent for sitt store butikkmangfold. Her vil du blant annet finne en rekke gavebutikker, hvor du kan handle inn feriepresangene. En av Covent Gardens mest kjente gavebutikker er Apple Store.

Spasialforretningene er også mange i området. Du vil blant annet Cadenhead's Whiskey Shop som har spesialisert seg på whiskey og nå kan vise til et utvalg på over 170 ulike varianter av maltwhiskeyer. Et annet eksempel er La Anabela som har spesialisert seg på å selge luksuriøs sjokolade. Det finnes også forretninger som har spesialisert seg på blant annet kaffe, tea og sigarer for å nevne noen.

Leke og barneforretningene er også godt representert i Covent Garden. Disney har blant annet en egen forretning i området. Ellers vil du selvfølgelig også finne en rekke bokahandlere, musikkforretninger og klesforretninger for både damer og herrer i Covent Garden.