Teater - Dominion Theatre i London

Dominion Theatre finner du lokalisert i Tottenham Court Road ved London Borough of Camden. Teateret åpnet så tidlig som i 1929. Teateret har siden den gang vært scene for både filmfremvisninger, konserter og teaterforestillinger. Siden tidlig på 90 tallet har imidlertid musikalene overtatt scenen på Dominion. Teateret har blant annet vært scene for kjente musikaler som Beauty and the Beast og Grease de senere årene. Nå er det imidlertid den meget populære musikalen We Will Rock You som er oppsatt på Dominions scene.Dominion Theatre i LondonFoto: C Ford(CC BY-SA 3.0)

Sitteplasser på Dominion Theatre

Teateret har 2182 sitteplasser fordelt på to nivåer. De to nivåene kalles Stalls og Circle. Central Stalls fra rad A til Z regnes for å være blant teaterets aller beste sitteplasser.

We Will Rock You

For øyeblikket er det den meget populære musikalen We Will Rock You som er satt opp på Dominion Theatre. Musikalen er basert på den fabelaktige musikken til det verdenskjente rockebandet Queen. Queens mange hitlåter kombinert med en spennende historie, har gjort musikalen We Will Rock You til en udiskutabel suksess i London. Det er også den musikalen som har gått lengst noensinne på Dominion Theatre. Det er imidlertid stor rift om billettene så det kan være svært lurt å forhåndsbestille disse før du reiser til London. Du kan forhåndsbestille billetter til musikalen We Will Rock You via Reisefeber sine nettsider.Bestill Musikalbilletter
via Reisefeber

We will rock you

We Will Rock You
Dominion TheatreDirty Dancing

Dirty Dancing
Aldwych TheatrePhntom of the Opera

Phantom of The Opera
Her Majesty's Theatre