Informasjon om flyplassene i London

Det tar omlag 2 timer å fly til fra Norge til London. Reisetiden avhenger selvfølgelig noe fra hvilken avreiseflyplass du velger i Norge. De fleste store byene i Norge har direktefly til England og London. London har tre store flyplasser Heathrow, Gatwick og Stansted og som reisende fra Norge vil du sannsynligvis lande på en av disse. Disse ligger alle litt utenfor selve bykjernen så vi vil presentere hvordan en raskest mulig kommer seg inn til sentrum av London fra de ulike flyplassene.Heathrow Airport i LondonHeathrow flyplass. Foto: Dbx54

Londons Flyplasser

Heathrow Airport er en av verdens travleste flyplasser. Den inneholder 5 ulike terminaler og ligger omlag 24 km vest for sentrum av London. Den raskeste måten og komme seg fra Heathrow til sentrum av London på er og benytte ekspresstogene. Disse har avganger hvert 15. minutt og bruker omlag 15 minutter på distansen.

Gatwick Airport er storbritannias nest største flyplass og ligger omlag 45 km sør for sentrum av London. Den raskeste måten og komme seg fra Gatwick til sentrum av London på er og benytte ekspresstogene. Disse har avganger hvert 15. minutt og bruker omlag 30 minutter på distansen.

Stansted Airport ligger lokalisert omlag 48 km nord for sentrum av London. Den raskeste måten og komme seg fra Stansted til sentrum av London på er og benytte ekspresstogene. Disse har avganger hvert 15. minutt og bruker omlag 45. minutter på distansen.

Klikk her for alternativ informasjon om London og en rekke andre interessante reisemål.