Fotball - Fulham FC

Fulham Football Club er den eldste profesjonelle fotballklubben i London. Klubben ble stiftet så tidlig som i 1879. Fulham har imidlertid enda til gode å vinne noen store trofeer. Klubbens største øyeblikk må derfor være finalen av UEFA Europa League i 2010, den finalen tapte de imidlertid for Atletico Madrid. Fulham opplevde en skikkelig opptur etter at Mohammed Al Fayeed kjøpte klubben i 1997. De rykket da opp tre ganger i løpet av fem år og var i 2001 tilbake i Premier League for første gang siden 1968. Siden da har Fulham etablert seg som en solid Premier League klubb. Klubbens argeste konkurrent er Chelsea FC og QPR. Lokaloppgjørene mellom disse klubbene byr som regel på en unik stemning blant supporterne på tribunene.Craven Cottage i londonCraven Cottage. Foto: OKterrific

Supportere

Med Fulhams suksess i Premier League har også supporterbasen økt betraktelig. Craven Cottage er nå blant landets 20 mest besøkte hjemmearenaer. Klubben har en solid lokal supporterbase i tilegg til flere internasjonale supporterklubber.

Emirates Stadium

Fulhams hjemmebane Craven Cottage finner du lokalisert i den vestre delen av London, nærmere bestemt i Fulham ved London Borough of Hammersmith and Fulham. Craven Cottage ble tatt i bruk som Fulhams hjemmebane i 1896. Stadionet hari dag en tilskuerkapasitet på hele 25.700 sitteplasser. Craven Cottage er nærmest fullsatt til hver eneste hjemmekamp, og byr på en flott stemning og atmosfære som bare må oppleves. På grunn av den store etterspørselen etter billetter, så kan det være en god ide å bestille disse allerede før en reiser til London. Du kan forhåndsbestille fotballbilletter til Fulhams hjemmekamper via Reisefeber sine nettsider.