Teater - Her Majesty's Theatre i London

West End teateret Her Majesty's finner du lokalisert i Haymarket ved City of Westminster. Teateret ble bygget så tidlig som i 1897. Her Majesty's kan dermed vise til en lang og tradisjonsrik historie på over 100 år. Teateret har opp gjennom årene hatt kjente musikaler som blant annet Jeeves og West Side Story på menyen. Nå er det imidlertid den verdenskjente musikalen The Phantom of The Opera som er oppsatt på Her Majesty's Theatre. The Phantom of The Opera har faktisk gått på Her Majesty's siden 1986.Her Majesty's Theatre i LondonFoto: Seth Anderson (CC BY-SA 2.0)

Sitteplasser på Her Majesty's

Her Majesty's har 1216 sitteplasser fordelt på hele fire nivåer. De fire nivåene går under navnene Stalls, Dress Circle, Upper Circle og Balcony. Rad A til E på Dress Circle regnes blant teaterets aller beste sitteplasser.

The Phantom of The Opera

For øyeblikket er det The Phantom of The Opera av Andrew Lloyd webber som er satt opp på Her Majesty's Theatre. The Phantom of The opera regnes som en av tidenes beste musikaler og baserer seg på en roman av Gaston Leroux. Med storslagne kulisser og imponerende kostymer, kombinert med en fantastisk musikk er Phantom of The Opera en av musikalene som har gått aller lengst ved West End i London. Det er imidlertid stor rift om bilettene så det kan være lurt å forhåndsbestille disse før du reiser til London. Du kan forhåndsbestille billetter til The Phantom of The Opera via Reisefeber sine nettsider.Bestill Musikalbilletter
via Reisefeber

We will rock you

We Will Rock You
Dominion TheatreDirty Dancing

Dirty Dancing
Aldwych TheatrePhntom of the Opera

Phantom of The Opera
Her Majesty's Theatre