Shopping - Knightsbridge i London

Knightsbridge er både en gate og et luksuriøst område på Londons vestkant, akkurat på grensen mellom bydelene Kensington og Westminster. Faktisk er området kjent for å ha Londons desidert høyeste boligpriser. I tillegg til boliger domineres Knightsbridge av eksklusive kontorbygg, luksuriøse butikker og prangende Kjøpesentre. De mest kjente handlegaten i Knightsbridge er Sloane Street, Bromton Road og Beauchamps Palace.

 


Harrods i Knightbridge, LondonHarrods i Knightsbridge. Foto: Speedway (CC BY-SA 3.0)

Butikkutvalg i Knightsbridge

I Bromton Road finner du det verdensberømte kjøpesentret Harrods. Senteret består av haugevis av ulike butikker fordelt på 7 etasjer. Harrods må regnes som et eldorado for shoppingelskeren.

På hjørnet av Knightsbridge og Sloane Street finner du det nesten like berømte kjøpesenteret Harvey Nichols. Dette inneholder 8 etasjer med eksklusive butikker innenfor blant annet mote og skjønnhet. Dette senteret er imidlertid kjent for å ha en noe yngre kundegruppe enn Harrods.

Motebutikkene er dominerende i Knightsbridgeområdet. Du vil blant annet finne butikker fra kjente motehus som Prada, Gucci, Armani og Alberta Ferretti representert i området.