Teater - London Palladium Theatre i London

West End teateret London Palladium finner du lokalisert i Argyll Street ved City of Westminster. Teateret ble bygget i 1910, og har i løpet av sin lange historie opparbeidet seg et rykte som et av Londons mest anerkjente teaterbygg. Teateret har opp gjennom årene hatt kjente forestillinger som blant annet The King and I og The Sound of Music på menyen. Nå er det imidlertid musikalen The Wizard of Oz som runger over London Palladiums scene.London PalladiumFoto: Michael Reeve (CC BY-SA 3.0)

Sitteplasser på London Palladium

Teateret har 2286 sitteplasser fordelt på tre nivåer, noe som gjør London Palladium til et av Londons største teatere. De tre nivåene kalles Stalls, Dress Circle og Upper Circle. Setene 16 til 31 på rad J og K på Stalls regnes av mange som teaterets aller beste sitteplasser.

The Wizard of Oz

For øyeblikket er det Andrew Lloyd Webber produksjonen The Wizard of Oz som er satt opp på London Palladium. Musikalen bygger selvfølgelig på filmen med samme navn. Her får du et gjensyn med de fabelaktige låtene og de utrolige rollefigurene fra den kjente filmen. Webber har i tillegg lagt til noen nye låter til denne innspillingen av The Wizard of Oz. For å unngå utsolgt situasjoner såt kan det imidlertid være lurt å forhåndsbestille billettene allerede før du reiser til London. Du kan forhåndsbestille billetter til The Wizard of Oz via Reisefeber sine nettsider.Bestill Musikalbilletter
via reisefeber

Lion King

Lion King
Lyceum theatreGhost

Ghost
Piccadilly TheatreMamma Mia

Mamma Mia
Prince of Wales Theatre