Shopping - Markeder i London

Har du anledning under reisen til London så kan et besøk til et av byens mange markeder absolutt anbefales. På byens markeder vil det som regel alltid være et stort vareutvalg og et yrende folkeliv. Handlene foregår som regel rundt deg på alle kanter. Det morsomme med å handle på markedene er at det enkelte ganger finnes anledning til å prute. Dermed er det også mulig å gjøre ekstra gode handler. I London finnes det nærmere 100 ulike markeder. Noen ligger under tak mens andre igjen er ute på gaten.Camden Market i LondonCamden Market i London. Foto: Grim23 (CC BY-SA 3.0)

Populære markeder i London

Innendørsmarkedet Spitalfields ligger i East End og er et av Londons mest populære markeder. Her kan en finne frukt og grønt, malerier, musikk, smykker, kunst, møbler og klær blant vareutvalget.

Greenwich Market er et annet av Londons populære markeder. Dette finner du i Church Road i Grreenwich også her kan du finne et spennende vareutvalg bestående av blant annet klær, smykker og håndlagde leker.

Camden Market er også meget godt besøkt. Camden området består egentlig av mange forskjellige markeder, men ofte kan det føles som de flytet inn i hverandre. Her finner du blant annet elektronikkprodukter, sko, moteklær, vesker og smykker.

Andre markeder som kan være verdt et besøk under reisen til London er Colombia Road Flower Market, Borough Market, Portobello Road, Roman Road Market, New Caledonian Market og Petticoat Lane Market.