Museum - The National Gallery

Er du glad i malerier så vil et besøk til The National Gallery i London kunne anbefales på det sterkeste. The National Gallery i London er nemlig et av verdens mest anerkjente kunstmuseer. Museet sammenlignes ofte med Louvre i Paris og Prada i Madrid. The National Gallery åpnet for publikum den 10. mai 1824, og kan i dag vise til en samling på over 2.300 nydelige malerier. Maleriene er datert fra midten av 1300 - tallet og frem til 1900 - tallet.The National Gallery i LondonThe National Gallery. Foto: James F (CC BY-SA 3.0)

Museets Samling

Fra museet startet i 1824 med et kjøp av 36 malerier, har museet kontinuerlig vokst siden den gang og kan i dag vise til over 2.300 fantastiske malerier. Du vil blant annet finne en rekke malerier fra verdenskjente mestere som Rembrandt, Van Gogh, Gauguin, Michelangelo, Monet, Picasso og Da Vinci for og nevne noen utstilt i museumet i London.

Åpningstider ved The National Gallery

The National Gallery finner du lokalisert på Trafalgar Square i Central London. Kunstsamlingen ved museet tilhører offentligheten og adgangen til hovedsamlingene er defor gratis. The National Gallery holder åpent fra 1000 - 1800 på mandag, tirsdag, torsdag og søndag. Onsdager er det langåpent til klokken 2100.