Teater - Prince of Wales Theatre

West End teateret Prince of Wales finner du lokalisert i Coventry Street ved City of Westminster. Teateret ble åpnet for første gang allerede i 1884, det ble siden revet og gjennoppbygd på ny i 1937. Teateret kan dermed by på en lang og innholdsrik historie. Prince of Wales Theatre har opp gjennom årene hatt kjente forestillinger som blant annet West Side Story og The Witches of Eastwick på menyen. Nå er det imidlertid ABBA musikalen Mamma Mia som er oppsatt på Prince of Wales Theatre.Prince of Wales TheatreFoto: Bernard Gagnon (CC BY-SA 3.0)

Sitteplasser på Prince of Wales Theatre

Teateret har 1160 sitteplasser fordelt på to nivåer. De to nivåene kalles Stalls og Dress Circle. Setene 20 til 29 ved rad A og B, på Dress Circle regnes av flere for å være blant Prince of Wales aller beste sitteplasser.

Mamma Mia

For øyeblikket er det den svært populære musikalen Mamma Mia som er satt opp på Prince of Wales Theatre. Musikalen er basert på den verdenskjente musikken til svenske ABBA. Gruppens mange hitlåter kombinert med en fabelaktig historie, har gjort musikalen Mamma Mia til en gedigen suksess i London. Det er også den musikalen som har gått lengst noensinne på Prince of Wales. Det er som regel full sal ved Mamma Mia forestillingene på Prince of Wales. Det kan derfor være lurt å sikre seg billetter til Mamma Mia allerede før du reiser til London. Billettene til musikalen Mamma Mia kan du forhåndsbestille via Reisefeber sine nettsider.Bestill Musikalbilletter
via reisefeber

Lion King

Lion King
Lyceum theatreGhost

Ghost
Piccadilly TheatreMamma Mia

Mamma Mia
Prince of Wales Theatre