Fotball - Queens Park Rangers

Queens Park Rangers ble stiftet allerede i 1882 og klubbens farger er blå og hvit. QPR kan imidlertid ikke vise til mange store meritter i løpet av disse årene. Det finnes allikelvel et lite unntak, klubben gikk nemlig helt til topps i den engelske ligacupen i 1967. Klubben har imidlertid fått et lite løft med nye eiere de seneste årene og er nå tilbake i Premier League for første gang siden 1996. Klubbens argeste konkurrent er vest London naboene Chelsea FC. Lokaloppgjørene mellom disse klubbene byr som regel på ekstra intensiteti, samt en unik stemning på tribunene.Loftus Road i LondonLoftus Road. Foto: Patrick (CC BY-SA 2.0)

Supportere

Queens Park Rangers har en forholdsvis stor supporterbase. Flestparten av de lokale supporterne kommer fra vest og nordvest London. Det finnes imidlertid en rekke internasjonale supporterklubber også. QPR er blant annet representert med supporterklubber i land som Australia, Norge, USA, Canada og Sverige.

Loftus Road

Queens Park Rangers hjemmebane Loftus Road finner du lokalisert i Shepherd's Bush. Loftus Road ble innviet den 22. oktober 1904, men ble ikke Queens Park Rangers hjemmebane før i 1917. Stadionet har i dag en tilskuerkapasitet på 18.360 sitteplasser. Stadionet er ofte fullsatt og kan dermed by på en flott atmosfære. Etterspørselen etter billetter er imidlertid stor, noe som medfører at det kan det være lurt å bestille allerede før en reiser til London. Du kan forhåndsbestille fotballbilletter til Queens Park Rangers sine hjemmekamper via Reisefeber sine nettsider.