Shopping i London

Storbyen London regnes som en av verdens beste shoppingbyer. Byen er fullt på høyde med båd New York og Paris når det kommer til shoppingutvalg. Shoppingutvalget er nemlig enormt med alt fra luksuriøse designforretninger, eksklusive shoppinsentre og imponerende aktivitetsforhandlere til små nisjeforretninger og spennende markeder. Noen av Londons mest anerkjente shoppingområder og handlegater er Knightsbridge, Bond Street, Regent Street, Oxford Street og Covent Garden.Bond StreetFoto: Dickbauch (CC BY-SA 3.0)

BOND STREET

Bond Street er en eksklusiv handlegate i West End området. Helt siden 1800 - tallet har gaten vært kjent for sine shoppingmuligheter. I dag vil du finne en lang rekke med fasjonable forretninger lokalisert i denne gaten.


Covent GardenFoto: C. Ford (CC BY 1.0)

COVENT GARDEN

Covent Garden er et velkjent og spennende område for shopping i London. Det ligger lokalisert øst i West End og inneholder et stort utvalg av butikker. Her finner du både spesialforretninger, gavebutikker, moteforretninger, bokhandlere, musikkforretninger og lekebutikker.


KnightsbridgeFoto: Speedway (CC BY-SA 3.0)

KNIGHTSBRIDGE

Knightsbridge er et lukuriøst område på Londons vestkant. Her ligger blant annet de verdenskjente kjøpesentrene Harrods og Harvey Nichols lokalisert.


MarkederFoto: Grim23 (CC BY-SA 3.0)

MARKEDER I LONDON

Legger du shoppingturen til et av Londons mange markeder er du nærmest garantert en stor opplevelse. Markedene inneholder nemlig et rikt og spennede vareutvalg. Ofte er det på markedene en gjør de aller beste handlene.


Oxford StreetFoto: Adrian Pingstone

OXFORD STREET

Oxford Street er muligens den mest berømte handlegaten i London. Gaten er 2,5 kilometer lang og innholder over 500 butikker. Gaten er kjent for å ha et bredt og spennende vareutvalg. Du vil blant annet finne H&M, Bikbok og Zara lokalisert i denne gaten.


Regent StreetFoto: aurélien (CC BY-SA 2.0)

REGENT STREET

Regent Street i West End området er en av de virkelig store handlegatene i London. Gaten er kjent for sitt store og varierte utvalg av forretninger. Her vil du blant annet finne den kjente lekebutikken Hamleys og Ferrari lokalisert.