Fotball - Tottenham Hotspurs

Tottenham Hotspurs regnes som en av Englands mest suksessrike fotballklubber gjennom tidene. Klubben ble stiftet allerede i 1882 og har siden den gang vunnet 2 seriemesterskap og 8 FA Cup titler. Klubben kan også vise til to UEFA titler. Klubbens argeste konkurrent er nord London naboene Arsenal FC. Lokaloppgjørene mellom disse klubbene omtales som regel som The North London Derby, og er et av de mest prestisjefulle lokaloppgjørene i hele England. Disse oppgjørene byr som regel på fantastisk underholdningsverdi og en dundrende tribunestemning.White Hart Lane i LondonWhite Hart Lane. Foto: Fourthevline (CC BY-SA 3.0)

Supportere

Tottenham kan vise til en stor lokal supporterbase, hvorpå de fleste stammer fra Nord London området. I tillegg finnes det en lang rekke med internasjonale supporterklubber fra hele verden som støtter Tottenham Hotspurs.

White Hart Lane

Tottenhams hjemmebane White Hart Lane finner du lokalisert i den nordre delen av London, nærmere bestemt i Tottenham ved London Borough of Haringey. White Hart Lane ble innviet så tidlig som i 1899 og har vært hjemmearena for Tottenham siden. Stadionet er et av de større i England og har en tilskuerkapasitet på hele 36.310 sitteplasser. Stadionet er stort sett fullsatt til hver eneste hjemmekamp, og byr på en glimrende atmosfære som bare må oppleves. På grunn av den store billettetterspørselen, så kan det være lurt å bestille billettene allerede før en reiser til London. Du kan forhåndsbestille fotballbilletter til Tottenhams hjemmekamper via Reisefeber sine nettsider.